Over ons

Vanaf mijn 16e, na het behalen van mijn LTS-diploma elektrotechniek, wist ik dat ik het vak in de praktijk wilde leren via een bbl-opleiding. Gestart bij een klein bedrijf, groeide ik snel door zelfstandig klussen en begeleiding van leerlingen. Mijn passie voor klantbegeleiding tijdens projecten groeide en leidde me in 2007 naar zelfstandigheid.

Over ons

Nadat ik op mijn 16e het LTS diploma elektrotechniek had gehaald, was het duidelijk. Ik wilde graag het vak gaan leren in de praktijk, gecombineerd met een bbl opleiding.

Ben gestart bij een klein bedrijf waar ik veel geleerd heb, na een paar jaar zelfstandig klussen ging maken en op gegeven moment zelf leerlingen ging begeleiden. Het leuke van het vak was voor mij vooral de begeleiding van klanten tijdens projecten, van begin tot oplevering, waardoor het steeds interessanter werd om voor mezelf te beginnen.

In 2007 heb ik de stap durven nemen, een bus en gereedschap gekocht en als zelfstandige gestart. In het begin ging ik nog wel eens met mede collega elektriciens mee, maar al snel was er voldoende werk om zelfstandig vooruit te kunnen met eigen opdrachten. In de loop van tijd ging ik zelf collega elektriciens mee nemen om alle projecten gereed te krijgen.

In 2021 is de volgende stap genomen en een extra werknemer aangenomen. Het is prettig om op deze manier te kunnen voorzien in de groter wordende vraag aan elektra voorzieningen. Tevens biedt dit ons de flexibiliteit om snel te kunnen schakelen en stabiliteit zodat we in vraag en kwaliteit kunnen blijven voorzien.

Het meest prettige in ons werk vinden we de contacten met de klant, of het nu om een verbouwing of complete nieuwbouw gaat. Van het eerste gesprek tot aan de laatste lamp ophangen, voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is.

Twan en Roy

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan