Lichtplan

Bij nieuwbouw of renovatie, verzekeren wij optimaal wooncomfort met doordachte verlichting. Samen bespreken we jouw visie, voegen expertise toe en creëren een op maat gemaakt lichtplan. Voor volledige elektrische installaties staan we ook klaar. Jouw huis, jouw elektrische oplossing.

668

Onze werkzaamheden

Doorlopen met de klant
Alles afmonteren van verlichting tot krachtstopcontact
Meterkast in orde maken
Installatie doornemen met de klant
Contact opnemen

Van begin tot eind houden we contact met de klant

Lichtplan voor jouw ideale huis: Verlichting als essentieel comfort

Ben je van plan om je huis te gaan verbouwen of een nieuw huis te bouwen, dan is de verlichting een belangrijk punt in de installatie en voor het wooncomfort.

Graag komen we voor een kennismaking bij de klant, om kennis te maken en gezamenlijk te kijken wat jullie wensen zijn. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we dan aanvullend advies geven.

Op basis van dit gesprek kunnen we een lichtplan maken voor de gehele installatie. In een vervolgafspraak kunnen we die gezamenlijk doornemen en voorzien van de benodigde uitleg. Tevens laten we dan zien wat voor verlichting en spots er mogelijk zijn om te gebruiken.

Onze expertise: Compleet elektrisch ontwerp en realisatie

Indien jullie nog in de beginfase van een verbouwing of nieuwbouw zijn, kunnen we indien gewenst ook de volledige elektrische installatie voor jullie verzorgen. Met onze achtergrond, kennis en ervaring kunnen wij deze van ontwerp tot realisatie verzorgen.

We vinden het belangrijk om van begin tot eind contact te houden met de klant.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan